Wolf voorgesteld bij KRC Genk: De filosofie past bij mijn manier van werken

Wolf voorgesteld bij KRC Genk: "De filosofie past bij mijn manier van werken"

Gepubliceerd: dinsdag 19 november 2019 om 17:44di 19-11-2019 om 17:44

Laatste update: dinsdag 19 november 2019 om 17:55di 19-11-2019 om 17:55

Hannes Wolf (38) werd dinsdagavond voorgesteld als nieuwe trainer van KRC Genk. In de Luminus Arena stond de Duitse leermeester de pers te woord. Het Laatste Nieuws citeerde alvast de kersverse Genk-trainer.

"Ik was niet verrast toen Genk me contacteerde", doet Wolf zijn verhaal. "Maar ik ben erg blij om hier te zijn. Ik heb meteen een goed gevoel. Er was meteen een klik. De filosofie van KRC Genk past bij mijn persoonlijkheid en manier van werken. Dit is een goeie stap vooruit voor mezelf en de hele club. We willen succesvol zijn samen."

Wolf weet wat hem te doen staat, namelijk resultaten halen bij Genk. "Jonge spelers met veel potentieel laten ontwikkelen past bij mijn manier van werken en die van mijn assistent. Maar we verstoppen ons niet achter die filosofie. We willen winnen, punten pakken. Spelers ontwikkelen én resultaat boeken."

Analyse
De Duitser weet alvast bij wat voor club hij terechtkomt in Genk. "Ik heb wat info gehaald over Belgische competitie in zijn geheel. Video’s bekeken van spelers en teams. Nu heb ik een degelijk extern idee van hoe het er hier aan toe gaat, dat wil ik nu koppelen aan een interne visie. Ja, Genk is gekend in Duitsland."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Denk jij dat Wolf zal slagen bij KRC Genk?

(918 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws