Breaking news

GOAL: Hazard kan het nog steeds en scoort voor Real Madrid

VP Rapport: Hazard-broertjes boven, één negatieve uitschieter bij Rode Duivels

VP Rapport: Hazard-broertjes boven, één negatieve uitschieter bij Rode Duivels

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 20:04za 16-11-2019 om 20:04

Laatste update: zondag 17 november 2019 om 08:26zo 17-11-2019 om 08:26

Onze Rode Duivels blijven ongeslagen in de EK-kwalificatiecampagne. Ook tegen Rusland won onze nationale ploeg makkelijk. Het werd 1-4. Dit is het VP Rapport voor deze partij.

Thibaut Courtois - 6,5
Weinig te doen in de eerste helft, iets meer in de tweede helft. Werd ondanks een geweldige redding toch nog geklopt via de rebound.

Toby Alderweireld - 6,5
Het meeste gevaar van de Russen, als dat er al was, kwam toch van de linkerflank. Alderweireld kwam nooit echt in de problemen, maar verloor wel enkele duels tegen directe tegenstanders.

Dedryck Boyata - 7,5
Verving de geblesseerden Kompany/Vertonghen en deed dat met verve. Een bijzonder solide partij van de verdediger, die nu wel zeker is van zijn plekje in de EK-selectie.

Thomas Vermaelen - 7
34 jaar oud, maar dat was er niet aan te zien. We kregen de beste Vermaelen nog eens te zien, die mag terugblikken op een bijzonder sterke partij.

Timothy Castagne - 5
Kende een bijzonder moeilijke avond tegen de ervaren Yuri Zhirkov en diens vervanger Bakaev. Zowel op verdedigend als aanvallend vlak kwam de Atalanta-speler er niet door. Lijkt de concurrentiestrijd met Thomas Meunier toch niet te gaan winnen.

Axel Witsel – 6
Een terugkeer naar Rusland zonder glans voor Witsel. De ex-middenvelder van Zenit Sint-Petersburg had het aanvankelijk bijzonder moeilijk op het middenveld. Na de eerste doelpunten van de Rode Duivels was Witsel ook niet meer te zien.

Kevin De Bruyne – 7,5
De metronoom op het middenveld van de Rode Duivels, die voor de creativiteit moest zorgen. Liet na een twijfeld begin enkele geweldige passes zien en bediende Hazard bij de 0-3.

Thorgan Hazard – 8
Samen met broer Eden dodelijk op de linkerflank. Met een geweldige knal zorgde hij ook voor het openingsdoelpunt. Lijkt stilaan incontournable op de linkerflank van onze Rode Duivels.

Dries Mertens – 6,5
Een schitterende pas bij de 0-3 zorgden voor een solide partij van Mertens. Het samenspel met Timothy Castagne vlotte echter niet altijd even goed. Viel net na de eerste helft uit met een blessure.

Romelu Lukaku – 8
Met momenten onzichtbaar, maar toch een goede partij van Lukaku. Scoorde de 0-4, was goed voor een assist bij de 0-2 en won een belangrijk duel bij de 0-3.

Eden Hazard – 8,5
Samen met broer Thorgan de gevaarlijkste mannen bij de Rode Duivels. Werkte een kopbal-assist van Lukaku knap af en tikte simpel de 0-3 binnen. Lijkt stilaan op weg naar zijn absolute topvorm, bij de Rode Duivels en Real Madrid.

Youri Tielemans – 6
Viel in voor de geblesseerde Mertens en schoof op het middenveld met De Bruyne. Het verschil was wel meteen duidelijk tussen de twee. Tielemans kon amper zijn stempel drukken.

Jason Denayer - 5,5
Verving de moe gestreden Vermaelen, maar had het niet makkelijk achterin.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Rode Duivels

Poll

Wie was de beste Rode Duivel?

Courtois
1%
Alderweireld
1%
Boyata
9%
Vermaelen
3%
Castagne
1%
Witsel
1%
De Bruyne
14%
Thorgan Hazard
15%
Dries Mertens
2%
Romelu Lukaku
4%
Eden Hazard
49%
Youri Tielemans
1%
(1539 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws