Messoudi ziet groot probleem bij Beerschot: Het is er niet aangenaam meer

Messoudi ziet groot probleem bij Beerschot: "Het is er niet aangenaam meer"

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 19:00vr 15-11-2019 om 19:00

De tweede periode in Eerste Klasse B begint vrijdagavond met de partij tussen Beerschot en Oud-Heverlee Leuven. Bij Beerschot is de druk bijzonder groot in het seizoen waarin het hoopt te kunnen promoveren. Volgens Mo Messoudi is er echter een groot probleem bij de club.

De ex-speler van Beerschot ziet ook dat het in de eerste periode fout is afgelopen. "Trainer Stijn Vreven werd intussen bedankt, maar de grootste fouten werden elders gemaakt", aldus Messoudi in Het Laatste Nieuws.

Hij legt de fout bij de technisch directeur van de club. "Jan Van Winckel is de sportieve alleenheerser. Als technisch directeur leidt hij de zaken op een vreemde manier. Zelf heb ik Van Winckel slechts twee keer op de club ontmoet, want hij verblijft doorgaans in het Midden-Oosten", klinkt het.

Ongezonde sfeer
Volgens Messoudi geen gezonde manier van werken. "Hij heeft hier enkele mannetjes in de technische staf en de spelersgroep die voor hem een oogje in het zeil houden, maar in de kleedkamer heeft men dat door en dat draagt niet bij tot een gezonde sfeer."

"Ik heb nog met heel veel mensen op het Kiel contact en ik voel dat het klimaat er tegenwoordig niet zo aangenaam meer is. Het enthousiasme is grotendeels weggeëbd. Daar moet men toch over waken", besluit Messoudi.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws