'Ook Bayern München mengt zich in transfergeweld rond Champions League-sensatie'

'Ook Bayern München mengt zich in transfergeweld rond Champions League-sensatie'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 15:26do 14-11-2019 om 15:26

Ook Bayern München heeft KRC-Genk-beul Erling Haaland hoog op het verlanglijstje staan. Volgens BILD houdt de Duitse recordkampioen het toptalent van RB Salzburg nauwlettend in de gaten. 

Haaland is op dit moment de 'heißeste Sturmjuwel', aldus BILDDe negentienjarige spits uit Noorwegen scoort aan de lopende band en meer dan twintig Europese topclubs, waaronder dus Bayern, heeft het vizier op hem gericht. Bayern ziet in Haaland de ideale lange termijn-opvolger van Robert Lewandowski. Onder meer ook Juventus, FC Barcelona en Manchester United zijn bovenmatig geïnteresseerd in de jongeling van Salzburg. 

De negentienjarige spits is de grootste sensatie van dit seizoen. In de Champions League verbaast hij vriend en vijand door in vier groepswedstrijden al zeven keer te hebben gescoord. De komende periode zal het transfergeweld rond Haaland gaan losbarsten. Naar verluidt moet hij minstens honderd miljoen euro kosten. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws