UPDATE: Walem roept nieuwe vervanger op voor geblesseerde spelers

UPDATE: Walem roept nieuwe vervanger op voor geblesseerde spelers

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 14:12di 12-11-2019 om 14:12

Laatste update: zaterdag 16 november 2019 om 13:46za 16-11-2019 om 13:46

De U21 van België neemt het binnenkort op tegen Duitsland. In de EK-kwalificatiematch kan Johan Walem geen beroep doen op Francesco Antonucci, Sebastiaan Bornauw en Gaetan Coucke. De bondscoach riep ondertussen Hannes Delcroix op. 

Walem kondigde dinsdag aan dat drie jongens forfait geven voor het duel tegen Duitsland. Antonucci (FC Volendam) heeft last van zijn knie. FC Keulen speler Bornauw haakt dan weer af door problemen met zijn quadriceps. Couke van KRC Genk tot slot is op de sukkel met zijn adductoren.

Delcroix kreeg nu een oproepingsbrief. Dit jaar maakt de verdediger zijn minuten in Nederland bij RKC Waalwijk. De huurling van RSC Anderlecht speelde al mee in 11 Eredivisieduels dit seizoen. Daarin wist hij 1 keer te scoren. Met RKC Waalwijk staat Delcroix in de Nederlandse hoogste klasse.

Update: Johan Walem haalde eerder al Hannes Delcroix bij de selectie en nu is ook Ewoud Pletinckx van Zulte Waregem opgeroepen. Sebastiaan Bornauw, Francesco Antonucci en Gaetan Coucke vielen geblesseerd uit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws