OFFICIEEL: Oud-Heverlee Leuven profiteert van vertrek bij Cercle Brugge

OFFICIEEL: Oud-Heverlee Leuven profiteert van vertrek bij Cercle Brugge

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 10:46di 12-11-2019 om 10:46

José Jeunechamps  heeft met Oud-Heverlee Leuven een nieuwe werkgever gevonden. Na zijn vertrek bij Cercle Brugge vervoegt Jeunechamps de technische staf van OHL.

Toen Bernd Storck de nieuwe hoofdtrainer werd bij Cercle Brugge, verliet Jeunechamps de ploeg in onderling overleg. Samen met hoofdcoach Vincent Euvrard, Hans Visser en Joachim Munuga maakte Jeunechamps nu als assistent de technische staf van Oud-Heverlee Leuven compleet.

Aan ervaring geen gebrek bij Jeunechamps 
De 52-jarige Jeunechamps verdiende al de nodige strepen in het voetbal. Hij werkte onder meer bij Seraing, Standard, Metz en Charleroi. Cercle Brugge was zijn laatste werkgever. Bij die ploeg leerde hij Euvrard kennen.

Technisch directeur Wim De Corte stelt bij OHL: "Wij zijn verheugd met José Jeunechamps een echte vakman aan boord te halen. Zo versterken we het technisch kader rond hoofdcoach Vincent Euvrard nog verder en dat zal ons helpen onze ambities te realiseren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws