De Laet over Van Driessche: “Scheidsrechter maakt er meer van dat het is”

De Laet over Van Driessche: “Scheidsrechter maakt er meer van dat het is”

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 15:39zo 10-11-2019 om 15:39

In Antwerp – Club Brugge zijn de spelers gaan rusten met een 0-1 tussenstand. Tijdens de rust stond Ritchie De Laet Play Sports te woord. De verdediger van Antwerp was scherp voor scheidsrechter Bram Van Driessche.

Tijdens de eerste helft van Antwerp – Club Brugge floot Van Driessche voor twee overtredingen, die bij Antwerp slecht vielen. Nadat de fans van Antwerp eerst met vuurwerk op de proppen kwamen, gooiden ze ook bekertjes op het veld. Daarna staakte de scheidsrechter tijdelijk de match.

De Laet liet zich uit over de beslissingen van de scheidsrechter. "De arbiter maakt er meer van dat het is. Daardoor is het ontploft." Over het gedrag van de fans zei De Laet: "De supporters valt weinig te verwijten. Al voor het begin waren ze op post. Hopelijk valt het in de tweede helft in ons voordeel."

Over de match had De Laet nog de volgende analyse. "We kozen om hoog druk te zetten. We weten dat Club Brugge heel wat matchen in de benen heeft zitten. Natuurlijk geef je dan wat weg, maar wij vingen het goed op. De laatste pass ontbreekt enkel nog. Hopelijk verandert dat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws