KBVB kan weer geld ontvangen na gedrag van fans tijdens Antwerp - Club Brugge

KBVB kan weer geld ontvangen na gedrag van fans tijdens Antwerp - Club Brugge

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 15:05zo 10-11-2019 om 15:05

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 15:24zo 10-11-2019 om 15:24

Het bestuur van Royal Antwerp FC mag binnenkort weer de portefeulie opentrekken. Dat heeft alles te maken met de fans van The Great Old tijdens het duel met Club Brugge. Die staken tijdens de komst van de leider pyrotechnisch materiaal aan.

De Pro League heeft het niet begrepen op pyrotechnisch materiaal. Het wil vuurwerk en rookbommen – onder meer vanwege de veiligheid – uit de stadions weren, maar zondag dook het opnieuw op in de Bosuil.

Het vuurwerk van de Antwerp-supporters kreeg op sociale media al de nodige kritiek. Antwerp moet niet alleen opletten voor een boete. Bij herhaling van gebruik van pyrotechnisch materiaal kan de match gestaakt worden.

Club Brugge staat trouwens 0-1 voor tegen Antwerp. Siebe Schrijvers opende de score na 25 minuten. De aanvaller leek de bal niet perfect te raken, maar zijn poging wist wel Sinan Bolat te verrassen.

Update: Vlak voor de rust heeft Bram Van Driessche de match tussen Antwerp en Club Brugge tijdelijk gestaakt. De fans van Antwerp gooiden onder meer met bekertjes richting de scheidsrechter. De match lag tien minuten stil. Daarna liet de stadionomroeper weten dat de match gestaakt wordt bij een volgend incident. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort pyrotechnisch materiaal bij voetbal?

(765 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws