Antwerp-verdediger Hoedt wil imponeren tegen Club Brugge: Een uitgelezen kans

Antwerp-verdediger Hoedt wil imponeren tegen Club Brugge: "Een uitgelezen kans"

08-11-2019 21:21

Na een zwakke periode moet Antwerp FC zich dringend gaan herpakken. Dat weet ook nieuwe aanwinst Wesley Hoedt, die hoopt te kunnen stunten tegen leider Club Brugge.

De Nederlander begint vol goede moed aan de partij tegen Club Brugge, al beseft hij dat het geen makkie zal worden. "Ik weet niet of die partij op het juiste moment komt", vertelt Hoedt in Het Laatste Nieuws.

"Ze hebben een fysiek heel sterk elftal en een goed geheel met snelle en doelgerichte spitsen", legt Hoedt uit, die toch hoopt op een goed resultaat. "Dit is voor ons een uitgelezen kans om te laten zien waar we staan en daar ook voor onszelf achter te komen. Nu we in een moeilijke fase verkeren, is dit een mooi moment om het om te draaien", vertelt Hoedt.

De verdediger denkt dat de mindere resultaten mogelijk liggen aan het aanvallender voetbal van Antwerp dit seizoen. "Dat proces is misschien wel gaande, alleen lukt het niet om dat elke match te laten zien. Tijd is er niet. Elk weekend worden er punten verdeeld. Onze match tegen Genk, dat moet echt wel de standaard zijn", aldus Hoedt.