Wilmots wil opstappen: 'Zou ons niet verbazen als hij naar Antwerp gaat'

Wilmots wil opstappen: 'Zou ons niet verbazen als hij naar Antwerp gaat'

Gepubliceerd: dinsdag 5 november 2019 om 10:00di 05-11-2019 om 10:00

Laatste update: dinsdag 5 november 2019 om 10:07di 05-11-2019 om 10:07

Marc Wilmots wil na amper zes maanden al weg bij Iran. Hij heeft gevraagd om zijn contract te laten ontbinden omdat hij niet correct betaald wordt. Wilmots wacht nog op een antwoord van de Bond. Dat weet Het Nieuwsblad.

De nationale ploeg van Iran heeft tot dusver vijf wedstrijden gespeeld onder Wilmots. Dat leverde vier zeges en één nederlaag op. Wilmots zou meer dan een miljoen euro per jaar moeten verdienen bij Iran, maar de betaling is dus een probleem.

Eerder vertrok de Franse keeperstrainer Laurent Spinozi al om die reden. Het Nieuwsblad geeft aan dat de rest van de staf, met onder meer ook T2 Manu Ferrera, snel volgt. 

'Als Antwerp straks afscheid neemt van Laszlo Bölöni, zou het ons niet verbazen als hij in beeld komt bij The Great Old', schrijft die krant nog. 'De ex-spits behield altijd een goed contact met Luciano D’Onofrio.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Haalt Bölöni als trainer het einde van het seizoen bij Antwerp?

(1204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws