Luckassen wil zich tonen bij Anderlecht, maar: Ik ga niet terug naar PSV

Luckassen wil zich tonen bij Anderlecht, maar: "Ik ga niet terug naar PSV"

Gepubliceerd: woensdag 30 oktober 2019 om 07:00wo 30-10-2019 om 07:00

Derrick Luckassen (24) werd door PSV Eindhoven in 2017 nog voor vijf miljoen euro vastgelegd. Overtuigen kon de Nederlandse verdediger daar echter niet. Nu hoopt Luckassen bij RSC Anderlecht wel van waarde te zijn.

Luckassen vindt het jammer dat hij zich bij PSV niet kon doorzetten. "Ik heb de verwachtingen zelf niet kunnen inlossen. Maar eerlijk: ik heb er ook niet veel hulp gekregen. Achteraf gezien heb ik spijt van mijn overgang naar PSV", vertelt de Anderlecht-verdediger in Het Laatste Nieuws.

Al is volgens Luckassen vooral PSV-trainer Mark van Bommel de boosdoener. "Er is gewoon geen klik tussen ons. Ik haat hem niet. Maar hij ligt me gewoon niet, en ik hem niet. Als ik hem zie op straat zal ik hem wel een hand geven. Maar meer niet."

Verlengd verblijf bij Anderlecht?
Anderlecht huurt Luckassen tot het einde van het seizoen, zonder aankoopoptie weliswaar. Nadien heeft de Nederlander nog twee jaar contract lopen bij PSV. "Maar ik ga niét terug naar PSV, zoveel is zeker. Ook niet als Van Bommel vertrekt." Of hij dan bij Anderlecht zal blijven? "Ook dat kan ik nog niet zeggen", besluit Luckassen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet RSCA hem definitief proberen vastleggen?

(179 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws