Vanhaezebrouck vreest nachtmerrie voor Genk: Liverpool gaat voor zes op zes

Vanhaezebrouck vreest nachtmerrie voor Genk: "Liverpool gaat voor zes op zes"

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 16:04wo 23-10-2019 om 16:04

KRC Genk neemt het woensdagavond in eigen huis op tegen Liverpool FC. Een droomaffiche voor de Limburgers, die de titelverdediger van de Champions League ontvangen. Al zal het volgens Hein Vanhaezebrouck mogelijk een nachtmerrie worden.

De ex-trainer ziet een enorm kwaliteitsverschil tussen beide ploegen en gelooft ook helemaal niet in een stunt tegen Liverpool. Volgens hem zullen de Engelsen ook vol voor de winst gaan.

"Liverpool zal zes op zes proberen halen tegen Genk", vertelt hij bij RTBF. "En jammer genoeg denk ik dat de Limburgers hen weinig in de weg zullen kunnen leggen. Ik verwacht dat ze de wedstrijd gewoon gaan verliezen", aldus Vanhaezebrouck.

Toch vindt hij niet dat Genk zich al zomaar gewonnen mag geven. "Ze moeten iets tonen aan hun supporters, proberen in hun kansen te geloven. Ze moeten wel veel realistischer zijn dan in Salzburg, daar dachten ze echt dat ze de match konden winnen. Voor mij is Salzburg niet zoveel minder dan Liverpool. In ieder geval zit Genk in een zeer moeilijke groep", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Maakt Genk een kans tegen Liverpool?

Ja
27%
Nee
73%
(159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws