Krediet in Madrid lijkt nu al zo goed als opgebruikt: 'Hazard, nu of nooit!'

Krediet in Madrid lijkt nu al zo goed als opgebruikt: 'Hazard, nu of nooit!'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 17:03ma 21-10-2019 om 17:03

Eden Hazard had zich zijn debuut bij Real Madrid ongetwijfeld anders voorgesteld. In zijn eerste wedstrijden was hij geblesseerd en sinds zijn terugkeer kon hij nog niet te veel toveren. In de Spaanse pers begint de druk stilaan onmenselijke proporties aan te nemen.

We schrijven 21 oktober 2019, maar Marca brengt nu al een artikel met als titel: 'Hazard, nu of nooit'. Midweeks voetbalt Real tegen Galatasaray in de Champions League. Na een schamele één op zes, met onder meer een 2-2-gelijkspel tegen Club Brugge, is het van moetens voor de Koninklijke. 'De blik van Real is nu gericht op een voetballer die a priori kwam om het project te leiden, maar dat komt maar niet van de grond', verwijst Marca naar Hazard.

'Iedereen kijkt ernaar uit om de Hazard te zien die zo schitterde bij Chelsea en voornamelijk op de voorbije wereldbeker met België', droomt het Spaanse medium even weg. 'Er is eigenlijk geen beter scenario dan nu in Istanbul. Madrid heeft meer dan ooit nood aan haar grote aankoop om de delicate situatie recht te trekken in de CL, waar een goed team altijd meer internationale weerklank krijgt en de Belg nog niet echt thuisgaf.'

'Zijn debuut in deze competitie in Parijs was ontgoocheld, met de harde 3-0-nederlaag, en in La Liga kan hij het tempo nauwelijks aan, omdat hij nog hersteld van zijn blessure. In meer dan een maand tijd heeft Hazard de tijd gehad om zijn eerste doelpunt te maken, maar dat gebeurde pas in zijn vorige wedstrijd in het Bernabeau, tegen Granada. Dat was voor de interlandbreak, waar de buitenspeler het goede gevoel heeft teruggevonden', blikt Marca nog terug naar de wedstrijden met de Rode Duivels.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Blinkt Hazard uit tegen Galatasaray?

(165 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws