KAA Gent maakt Beerschot volledig af met achtklapper in oefenpartij

KAA Gent maakt Beerschot volledig af met achtklapper in oefenpartij

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 12:45ma 21-10-2019 om 12:45

Laatste update: maandag 21 oktober 2019 om 12:51ma 21-10-2019 om 12:51

KAA Gent heeft na het weekendvoetbal nog een wedstrijd gespeeld. Het nam het in een oefenpot op tegen Beerschot. Die won het met sprekend gemak. Het werd 8-0.

Gent maakte van de oefenpot gebruik om spelers zonder al te veel wedstrijdritme een kans te geven. Zo kregen onder andere Colin Coosemans, Dylan Bronn en Yuya Kubo een kans om zich te bewijzen.

Bewijzen deden ze zich zeker. Gent nam de eerste helft volledig in handen en liet de greep helemaal niet los. Dat zorgde na een kwartier voetballen voor het eerste doelpunt van Kvilitaia.

Nog voor de rust was de wedstrijd al helemaal gespeeld. Uitblinker Kvilitaia scoorde voor rust nog drie keer, Kubo maakte er net voor de pauze nog eentje.

Voet van het gaspedaal
In de tweede helft nam Gent de voet van het gaspedaal, waardoor er nog al te veel gevaar meer kwam van de Buffalo's. Beerschot kwam aanzetten, maar Coosemans kende een rustige middag.

Uiteindelijk viel er toch nog drie doelpunten. Eéntje via de voet van Kubo. De Japanner schoot van dichtbij de 6-0 tegen de touwen. Dompé eindigde de wedstrijd met de 7-0 en een heerlijke 8-0.

Opstelling Gent: Coosemans, Bronn (70', Van den Bergh) , Derijck, Mohammadi (70', Cisse) , Castro-Montes, Verstraete, Kubo, Dejaegere (70' Beloko), , Bezus (70', Yem) , Dompé, Kvilitaia (70', Sylla)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws