Clement met kopzorgen bij Club Brugge: '3 opties om Vormer te vervangen'

Clement met kopzorgen bij Club Brugge: '3 opties om Vormer te vervangen'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 07:14ma 21-10-2019 om 07:14

Door de schorsing van Ruud Vormer moet Philippe Clement dinsdag noodgedwongen sleutelen aan zijn middenveld tegen PSG. De trainer van Club Brugge zal voor een succesrecept moeten zorgen. Komt dat er door een surprise du chef?

Toch kopzorgen voor Clement bij Club Brugge. Door de schorsing van Vormer wordt het puzzelen bij Blauw-Zwart. De meest voor de hand liggende optie om Vormer te vervangen is Eder Balanta. De Colombiaan is echter onzeker door een spierscheur en de kans is klein dat hij ook fit raakt voor de partij.

Optie twee dan: Siebe Schrijvers. De aanvaller kan ook als middenvelder uit de voeten en zou uit de nood kunnen helpen. Schrijvers heeft echter niet al te veel wedstrijdritme in de voeten en speelt dan ook niet op een natuurlijke positie voor hem.

Bij Het Laatste Nieuws valt te lezen dat Clement ook denkt aan een grote verrassing. Zo zou Odilon Kossounou mogelijk de surprise du chef kunnen worden. De achttienjarige Senegalees speelde bij zijn vorige club Hammarby IF al regelmatig als verdedigende middenvelder, maar speelde dit seizoen nog maar één keer voor Club Brugge. Wordt hij de verrassing?

Poll

Maakt Club Brugge een kans tegen PSG?

(405 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws