Meunier laat zich uit over terugkeer naar Club Brugge én China-transfer

Meunier laat zich uit over terugkeer naar Club Brugge én China-transfer

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 11:31za 19-10-2019 om 11:31

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 11:32za 19-10-2019 om 11:32

Thomas Meunier maakt al enkele jaren het mooie weer bij PSG én de Rode Duivels. De ex-flankspeler van Club Brugge sluit echter niet uit dat hij over een aantal jaren terugkeert naar de Jupiler Pro League.

Al is het daar op dit moment uiteraard nog te vroeg voor. "Ik wil ooit weer in België voetballen, maar nu nog niet. Mijn ambities liggen momenteel elders. Het mooiste zou zijn dat ik hier kan bijtekenen", vertelt Meunier in Het Laatste Nieuws.

Een terugkeer naar Club Brugge lijkt eerder iets voor in de nadagen van Meuniers loopbaan. Nu hoopt de Rode Duivel op een nieuw contract bij PSG. "Ik zou graag hier verlengen, maar is dat niet, moet het complete plaatje kloppen. China of Qatar zijn daarom geen optie."

Sterk Club Brugge
Meunier stelt echter met plezier vast hoe Club Brugge het er zo goed vanaf brengt. "Het verbaast me niet. Het is ook makkelijk geworden omdat de rest het moeilijk heeft. Club legt zo’n druk op de andere ploegen, door de kwaliteit van de kern, door de trouwe schare supporters die er altijd stonden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk je dat PSG het contract van Meunier gaat verlengen?

Ja
53%
Nee
47%
(471 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws