Het hectische leven van Dries en Kat Mertens: Hij zegt vaker sorry

Het hectische leven van Dries en Kat Mertens: "Hij zegt vaker sorry"

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 20:45wo 16-10-2019 om 20:45

Ten huize Mertens is er amper een moment van rust. Dries Mertens heeft een drukke kalender als voetballer, maar ook vrouwlief Kat kent geen moment rust. Dat vertelt zij bij N-Magazine.

Kat Mertens is steeds vaker op de Belgische televisie te zien en is tegenwoordig ook presentatrice van 'Dancing With The Stars'. Dat zorgt er ook voor dat ze enorm vaak op Belgische bodem vertoeft. "Van donderdag tot zondag ben ik bezig met de show", klinkt het.

"Ik woon in mijn appartement in Antwerpen en heb nog steeds een sportcentrum in Leuven. En ik probeer nog over en weer te gaan naar Napels", aldus Kat Mertens.

Dries en Kat
Geen makkelijke situatie voor het koppel, al lijkt het wel te werken. "Dries heeft het nu gelukkig zelf heel druk, met de competitie, de Champions League én de Rode Duivels. Hij zegt vaker sorry tegen mij dan ik tegen hem. Ik denk dan: ja, zeg maar sorry, dan ben ik het eens niet."

Dat Dries zich zo goed voelt in Italië, troost Kat Mertens toch enigszins. "Gelukkig wonen we in Napels. Als hij ergens in een koud land in een villadorp zat, zou ik me constant schuldig voelen. Maar hij voelt zich thuis in Napels en is er geliefd. Het is een match made in heaven", besluit ze.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws