Vorm (35) terug bij Tottenham: Ik sprak met Toby en Jan

Vorm (35) terug bij Tottenham: "Ik sprak met Toby en Jan"

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 23:03ma 14-10-2019 om 23:03

Michel Vorm is blij om terug te zijn bij Tottenham Hotspur. Vorige week kreeg de Nederlandse doelman het verzoek om terug te keren vanwege de zware blessure die Hugo Lloris opgelopen heeft.

Vorm (35) was transfervrij nadat zijn contract bij Tottenham niet werd verlengd. Hij zat een aantal maanden thuis, maar is weer teruggekeerd op het oude nest. "Ik was thuis in Nederland naar de wedstrijd (tegen Brighton, red.) aan het kijken. Ik zag meteen dat het een zware blessure was", zegt Vorm tegen Tottenham TV.

"Na de wedstrijd sprak ik met Jan en Toby (Vertonghen en Alderweireld, red.), zij vertelden me wat er aan de hand was", gaat Vorm verder. "Ik kreeg een belletje of ik ervoor openstond om terug te keren."

Tottenham is met elf punten uit acht wedstrijden slecht begonnen aan de Premier League. Vorm hoopt dat de sfeer in de groep snel beter wordt. "Uiteindelijk hebben we elkaar allemaal nodig en doen we het samen. Het is makkelijk om negatief te praten, maar we moeten positief blijven. Het goede is dat iedereen blij is dat ik terug ben. Ik hoop en denk dat ik kan helpen om het goede gevoel terug te krijgen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws