Lof voor instelling van de Rode Duivels: Ze delen alles met elkaar

Lof voor instelling van de Rode Duivels: "Ze delen alles met elkaar"

Gepubliceerd: vrijdag 11 oktober 2019 om 23:41vr 11-10-2019 om 23:41

De Rode Duivels wisten dat San Marino een walk-over zou vormen, maar desondanks konden de mannen van Roberto Martinez zich opladen. Er werd tot het einde gas geven en dat resulteerde uiteindelijk in negen goals. Peter Vandenbempt looft die instelling.

"Het record, die 10-0, zou een hele leuke plus geweest zijn. En het had ook makkelijk gekund. Ik heb de indruk dat ze nog meer kansen gemist hebben dan ze er hebben afgemaakt. Het had ook 15-0 kunnen zijn. Maar goed, dat is maar een klein detail", reageert Vandenbempt bij Sporza.

Behoudens het mislopen van de dubbele cijfers had Vandenbempt niks aan te merken op het optreden. "Winnen tegen San Marino is de logica zelf, maar dat ze het ernstig namen, is lovenswaardig. Anders dan in veel vergelijkbare wedstrijden zijn ze blijven spelen tot het einde. Dat was leuk."

De man van de radio stelde ook andermaal met tevredenheid vast dat er nog een altijd uitstekende klik is onder de internationals. "Er is nog maar eens onderstreept dat die ploeg goed aan elkaar hangt. De Duivels voetballen graag samen. Het is prettig, ze delen alles met elkaar. Het is een uitstekende symbiose. En dan kan je je ook opladen voor een absolute non-match", besluit Vandenbempt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws