Boyata hoopt te profiteren van blessures: Garanties heb ik daarbij niet

Boyata hoopt te profiteren van blessures: "Garanties heb ik daarbij niet"

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 23:20ma 07-10-2019 om 23:20

Winnen tegen San Marino en Kazachstan zou voor de huidige generatie Rode Duivels nooit een probleem mogen zijn. En dus maakt niemand zich zorgen voor het komende tweeluik, zelfs niet vanwege de blessures van Vincent Kompany en Jason Denayer in het verdedigende compartiment. Mogelijk krijgt Dedryk Boyata zijn kans.

De 28-jarige verdediger van Hertha BSC raakte de voorbije maanden wat uit beeld bij de Rode Duivels, aangezien hij zelf ook in de lappenmand lag. Daardoor miste hij ook al het einde van vorig seizoen, toen hij nog bij Celtic FC onder contract stond. Nu de concurrentie wat minder groot is, hoopt Boyata zich weer in de kijker te spelen.

"Maar dat wil niet zeggen dat ik iets zal beginnen eisen", blijft de Brusselaar bescheiden bij Het Nieuwsblad. "Op de eerste plaats wil ik geselecteerd worden, pas nadien hoop ik op speelminuten. Garanties heb ik daarbij niet. Door mijn prestaties in het verleden weten ze wel dat ze op mij kunnen rekenen. Zoals altijd, zal de coach beslissen. Het is aan mij om me bij mijn club te tonen en op basis daarvan zal ik al dan niet opgeroepen worden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Boyata starten tegen San Marino en Kazachstan?

(31 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws