GOAL! Batshuayi doet de netten trillen op geniaal aangeven van Pulisic!

GOAL! Batshuayi doet de netten trillen op geniaal aangeven van Pulisic!

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 16:49zo 06-10-2019 om 16:49

Michy Batshuayi moet het dit seizoen met heel weinig minuten doen bij Chelsea. In de uitmatch tegen Southampton moest Batshuayi het doen met een invalbeurt van amper vijf minuten. Onze landgenoot maakte er wel het beste van. Batshuayi zette na een geniale assist van Christian Pulisic de eindscore van 1-4 op de borden.

Batshuayi mocht vorige week in de League Cup negentig minuten spelen tegen vierdeklasser Grimsby Town. De Rode Duivel leverde met twee treffers een goede bijdrage aan de zevenklapper (7-1). Met zijn eerste goal van het Premier League-seizoen gaf Batshuayi zijn zelfvertrouwen opnieuw een boost.

De 26-jarige spits zit ook bij de 28-koppige selectie van bondscoach Roberto Martinez voor de EK-kwalificatiematchen tegen San Marino en Kazachstan. Romelu Lukaku is twijfelachtig voor het tweeluik, waardoor Batshuayi mag hopen op een basisplaats. Tijdens de vorige interlandbreak speelde hij een matige match tegen San Marino, maar ook toen bewees hij met een tweetal doelpunten zijn waarde.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws