Guardiola haalt opgelucht adem richting Crystal Palace: Kevin is back

Guardiola haalt opgelucht adem richting Crystal Palace: "Kevin is back"

04-10-2019 15:00 Laatste update: 18-10-2019 15:23
4

Kevin De Bruyne is er niet bij voor de EK-kwalificatiewedstrijden met de Rode Duivels tegen San Marino en Kazachstan. De middenvelder van Manchester City is geblesseerd.

Dat wordt bevestigd door City-coach Pep Guardiola. De Bruyne is niet fit genoeg om aan te treden in de Premier League tegen Wolverhampton. “Na de interlandbreak zal hij weer klaar zijn. Het is geen groot, groot probleem”, aldus de Spaanse oefenmeester.

De Bruyne ging tijdens het 1-3 gewonnen duel met Everton naar de kant met een liesblessure. De man in vorm bij Manchester City kampte afgelopen seizoen veel met blessureleed, maar nu zou de kwetsuur aldus nog meevallen.

Update: Pep Guardiola kan weer opgelucht ademhalen want Kevin De Bruyne heeft de groepstraining weer hervat bij Manchester City. Ook verdediger John Stones keert terug uit blessure. The Citizens verloren al twee keer dit seizoen en kijken al tegen een achterstand aan van acht punten op Liverpool. In 7 matchen was KDB goed voor twee goals en acht assists.

Update: Manchester City maakt zaterdag de lastige verplaasting naar het thuis nog ongeslagen Crystal Palace, de verrassende nummer zes in de Premier Leageue. Gelukkig voor Pep Guardiola kan hij in Londen weer beschikken over assistenkoning Kevin De Bruyne. Dat bevestigde de Spanjaard vrijdagmiddag tijdens een persbabbel.