Deli is boos en kan zich niet bedwingen op Instagram: Hartelijk bedankt, VAR

Deli is boos en kan zich niet bedwingen op Instagram: "Hartelijk bedankt, VAR"

Gepubliceerd: woensdag 2 oktober 2019 om 11:40wo 02-10-2019 om 11:40

Simon Deli vindt dat Club Brugge zwaar is benadeeld op het veld van Real Madrid (2-2). Volgens de centrumverdediger van Club Brugge had de gelijkmaker van Casemiro nooit mogen tellen, terwijl hij ook sterke twijfels had over de treffer van Sergio Ramos.

Het was Deli die vijf minuten voor tijd in de lucht werd geklopt door Casemiro. Deli vindt dat zijn opponent daarbij een overtreding maakte. "Het was een duidelijke fout. Hij springt bovenop mij. Hier moet de VAR altijd tussenkomen", citeert Het Laatste Nieuws.

Tijdens en na de sensationele match ontstond er ook nog de nodige discussie over de eerste Madrileense goal. Deli oordeelt op basis van de beelden dat Real andermaal van geluk mag spreken. "Van hun eerste doelpunt heb ik na de match beelden gezien die tonen dat Ramos buitenspel staat. Ook daar gaat de VAR in de fout."

Uithaal
Overigens kon Deli zich niet bedwingen op Instagram. "Hartelijk bedankt VAR om de grote namen in het voetbal te redden", schreef hij met boze emoticons daarachter. De Ivoriaan probeerde echter tevens de knappe prestatie van Club te benadrukken. "Goed gedaan, mijn soldaten. We zijn Brugge en geboren om te schitteren."

De stevige taal richting arbitrage wordt doorgaans niet gewaardeerd door de UEFA. Dit zou dus nog wel eens een staartje kunnen krijgen voor Deli.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Werd er bij de 2-2 een overtreding gemaakt?

(234 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws