'Lokeren stelt belangrijke voorwaarde bij de komst van ex-Gent-spits Habibou (32)'

'Lokeren stelt belangrijke voorwaarde bij de komst van ex-Gent-spits Habibou (32)'

Gepubliceerd: dinsdag 24 september 2019 om 17:14di 24-09-2019 om 17:14

Sporting Lokeren heeft zich versterkt met de 32-jarige Habib Habibou. De gewezen aanvaller van Zulte Waregem en KAA Gent zat sinds 1 juli zonder club, maar nu mag hij zich bewijzen op Daknam.

Het staat vast dat Habibou zich zal moeten tonen. Zo weet Het Laatste Nieuws dat de ervaren aanvaller een prestatiegericht contract ondertekende bij Lokeren. Indien zijn prestaties op het veld de technische staf bevallen, zal het loon van Habibou daar aangepast aan worden.

Lokeren kondigde de transfer dan wel al officieel aan, toch moet Habibou naar verluidt nog zijn medische en fysieke testen ondergaan. Indien de Centraal-Afrikaan die tot een goede einde brengt, tekent hij een contract tot het einde van het seizoen plus één optie.

Habibou moet op Daknam voor de nodige doelpunten zorgen. Daarvoor moet hij de concurrentie aangaan met zomeraanwinsten Anel Hajric en Ahmed Saïd. Beide heren wisten tot dusver nog geen enkel competitiedoelpunt te maken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zal Habibou een meerwaarde zijn voor Lokeren?

Ja, dat denk ik wel
73%
Nee, ik verwacht het niet
27%
(383 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws