De Mos trekt zich niets aan van kritiek: “Zit niet voor niets aan tafel bij VTM”

De Mos trekt zich niets aan van kritiek: “Zit niet voor niets aan tafel bij VTM”

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 16:59ma 23-09-2019 om 16:59

Aad De Mos verzamelde als trainer een palmares om “U” tegen te zeggen. De voorbije jaren werkt de Nederlander als analist. Heel wat fans hebben kritiek op de analyses van De Mos, maar daar trekt hij zich niets van aan.

De Mos zit niet enkel in praatprogramma's. Ook op sociale media geeft de voormalige trainer van onder meer KV Mechelen en Anderlecht zijn kijk op het spelletje. De laatste tijd krijgt De Mos meer en meer kritiek over zich heen op Twitter. "Ik lees het nooit. Het is nooit inhoudelijk. Het zijn zolderkamerriddertjes", aldus De Mos over zijn haters tegenover Omroepwest.

"De berichten van de kenners zie ik wel", stelt De Mos. "Prominenten die een tweet sturen naar mijn twitteraccount @Aad300. Die weten dat ik een visionair ben. Ik zit toch niet voor niets aan tafel bij Ziggo, VTM en Omroep West."

Af en toe reageert De Mos toch op kritiek. "Dan reageert iemand op mijn post met: Aad heeft niets bereikt. Dan mag ik toch wel iets terugzeggen? Of een ander schrijft: 'Aad je hebt een facelift nodig', dan reageer ik met 'jij kan die oortjes ook wel laten bijpunten."

In zijn hoogdagen won De Mos als trainer van KV Mechelen de Europa Cup II. Verder staan er onder meer Belgische en Nederlandse landstitels op zijn palmares.

Poll

Ben jij een fan van de analist De Mos?

(679 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws