Guardiola na topprestatie De Bruyne: “Soms jaagt hij mij ook op de kast”

Guardiola na topprestatie De Bruyne: “Soms jaagt hij mij ook op de kast”

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 15:13ma 23-09-2019 om 15:13

Laatste update: maandag 23 september 2019 om 15:23ma 23-09-2019 om 15:23

Kevin De Bruyne legde weer een masterclass op de mat tegen Watford. Manchester City won met 8-0 en de Rode Duivel blonk uit. Na afloop reageerde coach Pep Guardiola op de topprestatie van zijn pupil.

"Hij was vrij goed, niet? Die jongen heeft duidelijk toekomst”, begint Guardiola op een sarcastische noot. “Kevin is bij momenten een speciale speler. Hij ziet soms zaken die anderen op het veld niet zien. Zelfs de mensen ernaast niet altijd. Soms jaagt hij ook mij op de kast. Soms ben ik een beetje (gromt) Grr.”

“Soms verspeelt hij de bal zo simpel”, gaat Guardiola verder. “Dan vraag ik me af: hoe kan iemand met zijn kwaliteiten en zijn vista de bal zo makkelijk weggeven? Het hangt ook van zijn humeur af. Soms is hij boos of niet blij met hoe de zaken lopen en dan durft het wel eens mis te gaan.”

De Bruyne is dit seizoen in topvorm. “Maar die ongelooflijke en fantastische Kevin, zoals we die nu zien, hebben we natuurlijk hard gemist. Zelfs in een seizoen als het vorige. Ik ben blij dat hij terug is. Hij is een speciale speler. Ik ben enorm content dat we weer op hem kunnen rekenen”, wordt Guardiola geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws