Lamkel Zé maakt het verschil voor Antwerp: Ik voel mij hier geliefd

Lamkel Zé maakt het verschil voor Antwerp: "Ik voel mij hier geliefd"

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 10:00ma 23-09-2019 om 10:00

Didier Lamkel Zé liet zich zaterdag weer opmerken bij Antwerp, dit keer met twee goals tegen Cercle Brugge. De Kameroener maakte het dit seizoen al bont, maar is klaar om de harten terug te winnen. "Ik heb uit mijn fouten geleerd", benadrukt hij in Het Laatste Nieuws. "Beetje bij beetje zet ik stappen."

Zelfs tussen hem en Sinan Bolat, met wie hij recent op de vuist ging, is er niets gebroken. "Ik heb met Sinan geen probleem. Hij heeft me herinnerd aan bepaalde dingen, maar dat is kleedkamergeheim. Ik had gesprekken met Luciano (D'Onofrio, red.) en met de coach. Haroun en ook die nieuwe, Defour, hebben op me ingepraat. Ik weet dat ik moet veranderen en probeer zo kalm mogelijk te blijven. Het drong niet meteen tot me door, maar ik werk eraan."

De fans lijken alvast stilaan bij te draaien. "Ik voel me hier geliefd. Voor mijn verjaardag kreeg ik meer dan 2.000 berichtjes op mijn Instagram. Ik heb ze niet eens allemaal kunnen beantwoorden. Ik weet ook wel dat ik me op het veld moet gedragen, maar ik bleef toch al kalm als er een fout op me gemaakt werd. Ik probeer te luisteren naar wat Mbokani en zo van me vragen."

Poll

Moet Lamkel Zé altijd spelen?

(242 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws