Lukaku houdt voeten op de grond: De titel? Daar praten we niet over

Lukaku houdt voeten op de grond: "De titel? Daar praten we niet over"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 14:50zo 22-09-2019 om 14:50

Romelu Lukaku heeft de fans van Internazionale nog meer voor zich gewonnen door zaterdagavond bij te dragen aan een 0-2 derbyzege op AC Milan. Met de maximale 12 op 12 wordt Inter al naar voren geschuiven als titelkandidaat. Lukaku zelf wil zover nog niet gaan.

Lukaku houdt zijn voeten tegenover Sky Sport Italia op de grond. "We zullen woensdag weer een moeilijke wedstrijd tegen Lazio hebben, maar het was belangrijk om deze partij te winnen. De uitdaging met Slavia Praag (1-1 remise) ging niet goed. Dit keer hadden we ons heel goed voorbereid", reageerde Lukaku na de match. Aan de Scudetto wil 'Big Rom' nog absoluut niet denken. "We praten er niet over, nu denken we alleen maar aan Lazio", aldus Lukaku.

Met drie treffers in zijn eerste vijf optredens heeft Lukaku zijn start niet gemist. Lukaku geeft de nodige credits aan trainer Antonio Conte. "De relatie met hem is erg sterk. Hij is een coach die me veel helpt. Ik wilde op 26-jarige leeftijd een coach die me motiveert. Ik ben blij om bij hem en dit team te zijn", toont Lukaku zich verheugd over zijn keuze voor Internazionale.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws