Lamkel Zé is de held op de Bosuil: Hoop dat ze die fase tegen AZ vergeten zijn

Lamkel Zé is de held op de Bosuil: "Hoop dat ze die fase tegen AZ vergeten zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 23:17za 21-09-2019 om 23:17

Het Antwerp-publiek heeft zich weer verzoend met Didier Lamkel Zé. In het thuisduel met Cercle Brugge (3-1) nam de Kameroener twee treffers voor zijn rekening. Bij beide werd hij luidkeels toegejuicht vanuit de tribunes.

Na de overwinning sloeg Zé mea culpa over zijn (veelvuldige) fratsen uit het verleden. "Deze overwinning is te danken aan de volledige ploeg. Ik heb moeilijke momenten gehad, maar ik moet de supporters bedanken dat ze achter mij zijn blijven staan. Ik hoop dat ze die fase tegen AZ al vergeten zijn", zegt hij bij Sporza.

In de laatste voorronde van de Europa League leek Antwerp bij een 1-0-stand op weg om AZ uit te schakelen, tot Zé een tweede gele kaart onder de neus geduwd kreeg, omdat hij zijn doelpunt te hevig vierde met de supporters. Uiteindelijk gingen zijn ploeggenoten met 1-4 kopje onder na verlengingen.

Hoe dan ook openbaart Antwerp zich meer en meer als uitdager voor, wie weet, de titelstrijd. Met Steven Defour en Kevin Mirallas haalde The Great Old alvast twee jongens met métier in huis. "Het is belangrijk om spelers als Defour en Mirallas erbij te hebben, dat voel je", beseft Zé. "Ik moet Mirallas ook bedanken dat hij de bal voor mij liet bij die derde goal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws