SELECTIE: Clement heeft Diagne niet nodig om rivaal Anderlecht te bekampen

SELECTIE: Clement heeft Diagne niet nodig om rivaal Anderlecht te bekampen

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 14:03za 21-09-2019 om 14:03

Laatste update: zaterdag 21 september 2019 om 14:26za 21-09-2019 om 14:26

Club Brugge is helemaal klaar voor de komst van RSC Anderlecht. De vicekampioen doet het uitstekend in de competitie, waar het de grootste titelkandidaat lijkt. Philippe Clement heeft zijn selectie voor het treffen met de rivaal bekendgemaakt.

Er is slechts één verrassing bij de 21 namen te vinden: aanwinst Mbaye Diagne staat niet op de lijst. Midweeks kreeg de aanvaller nog een invalbeurt tegen ex-club Galatasaray, maar daarin blonk hij niet bepaald uit. Nu valt hij dus zelfs buiten de selectie.

Bij de andere vaste waarden valt er geen enkele blessure of schorsing te noteren, dus heeft Clement de luxe om zijn sterkst mogelijke elftal op te stellen. Dat betekent dat Jelle Vossen opnieuw buiten de selectie valt. De spits zal het topduel vanuit de tribunes moeten gadeslaan.

Van de voorlopige namen moeten er wel nog drie afvallen om het wedstrijdblad te vullen. Club Brugge kan Anderlecht zondag nóg een beetje dieper de grond in boren. Blauw-Zwart totaliseerde veertien punten uit zes matchen, terwijl Anderlecht met vijf punten uit zeven duels belabberd presteert.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws