OFFICIEEL: Eupen speelt nog op verrassing met Jamaicaanse international

OFFICIEEL: Eupen speelt nog op verrassing met Jamaicaanse international

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 12:15vr 20-09-2019 om 12:15

Eupen heeft dan toch nog een zomertransfer gedaan. Het haalt namelijk de Jamaicaanse international Tyreek Magee, een middenvelder van amper negentien jaar. Hij heeft tot 2023 getekend bij Eupen, meldt onder meer Grenz Echo.

Eupen gaat hem niet meteen in de A-kern zetten, maar Magee krijgt eerst een inloopperiode met de U21. Daar moet hij zich ontwikkelen tot een volwaardige speler voor het elftal. Nochtans heeft Magee inmiddels wel al twee interlands met Jamaica op zijn naam staan, maar dat land is op voetbalvlak geen hoogvlieger.

"Een technisch sterke speler met een enorm potentieel", zo noemt sportief directeur Christoph Henkel de jongeling. Magee weet zelf wat hem te doen staat. "Dit is mijn eerste club in Europa, ik moet mij aanpassen. Dat vergt tijd. Om in de A-kern te komen, moet ik mij iedere dag tonen", beseft hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws