Hazard komt terecht bij zwalkend Real Madrid: De hele ploeg is doodziek

Hazard komt terecht bij zwalkend Real Madrid: "De hele ploeg is doodziek"

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 16:45do 19-09-2019 om 16:45

Real Madrid ging woensdagavond met 3-0 onderuit bij een gehavend PSG. Opnieuw een signaal dat Real Madrid nog steeds niet staat waar het zou willen staan. Gilles De Bilde laat er zijn licht over schijnen bij VTM nieuws.

"De nederlaag is gewoon een verderzetting van het voorbije seizoen, het is niets nieuws. Het zit al een hele tijd niet goed bij Real Madrid", opent De Bilde zijn betoog. Hij noemt de grootmacht zelfs doodziek. "Er is een probleem in de verdediging, op het middenveld, deze hele ploeg is doodziek. Een deel van de ploeg is over zijn top heen en het andere deel kan de ploeg niet dragen of is zelfs niet op het vereiste niveau voor Real Madrid.

Hazard
Ook Eden Hazard kon in zijn eerste basisplaats niet imponeren voor Real Madrid. "Hazard heeft tijd nodig, hij heeft de pech gehad dat hij geblesseerd is geraakt maar ook in de voorbereiding was hij nog niet overtuigend. Hij kan een heel bepalende speler zijn die de aanval draagt, maar hij alleen kan deze situatie niet oplossen."

Trainerswissel
Er wordt in de wandelgangen al geopperd of een andere trainer Real Madrid wel terug op het juiste pad kan brengen. Zo wordt onder andere José Mourinho genoemd als opvolger voor Zinédine Zidane. "Ik denk niet dat een andere trainer dit zwalpend Real wel aan de praat kan krijgen. Ik zie niet meteen een manier waarop Real uit dit dal kan kruipen", maakt De Bilde zich grote zorgen.

Toch vind de ex-Rode Duivel niet dat Zidane geheel te vrijwaren is. "Hij heeft meer dan 300 miljoen euro mogen uitgeven van het bestuur. Als je dan je ploeg niet kunt laten winnen ben je toch medeverantwoordelijk voor wat er zich nu afspeelt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws