Bölöni geeft update over Defour: Niet alles geloven wat ik zeg

Bölöni geeft update over Defour: "Niet alles geloven wat ik zeg"

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 12:00do 19-09-2019 om 12:00

Laszlo Bölöni leidde de pers afgelopen week om de tuin. Hij kondigde aan dat het quasi onmogelijk was dat Steven Defour zou starten tegen Anderlecht, maar bracht hem toch. "Je moet niet alles serieus nemen wat ik zeg", lacht Bölöni in Het Laatste Nieuws.

"Je moet niet alles serieus nemen wat ik zeg. Zoals ik al zo vaak zei: maar 50 procent is de waarheid. We namen pas heel laat een definitieve beslissing", legt Bölöni uit.

Topfit is Defour sowieso nog niet. "Hij volgt een speciaal programma. Voor en na de trainingen doet hij bijkomende dingen, specifiek op recuperatie gericht. Zo evolueert hij stilaan, maar hij heeft nog nood aan wedstrijdritme. Hij is op de goede weg. Of hij tegen Cercle opnieuw start? Dat zou geen probleem mogen zijn."

Bölöni hoopt nog progressie te zien. "Ik weet niet precies wat vandaag zijn mogelijkheden zijn, maar ik weet wat ze ooit waren. We willen hem proberen opnieuw op dat niveau te krijgen en hij wil absoluut mee die richting uit. Ik denk dat hij zondag al aan zo’n 70 procent van zijn capaciteiten zat. Van 0 naar 50 of 60 procent, dat gaat snel, maar het zijn vooral die laatste procentjes die je er alleen maar moeilijker weer bij krijgt. Hij krijgt extra behandelingen en reageert vooralsnog goed op de trainingen. Dat is momenteel het belangrijkst."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws