Telegraaf: voormalig Antwerp-speler Maynard (32) geliquideerd in Amsterdam

Telegraaf: voormalig Antwerp-speler Maynard (32) geliquideerd in Amsterdam

19-09-2019 09:01 Laatste update: 09:05
1

Kelvin Maynard is woensdagavond doodgeschoten in Amsterdam. Dat meldt De Telegraaf. Maynard, voormalig speler van onder meer Antwerp (2013/2014), werd in de buurt van een brandweerkazerne geliquideerd. 

'Meerdere bronnen' bevestigen aan De Telegraaf dat Maynard (32) de man is die woensdag aan de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost om het leven is gebracht. De voormalig prof debuteerde in 2006 bij FC Volendam en speelde later voor onder meer FC Emmen, R. Antwerp FC. en het Hongaarse Kecskemeti MT. Dit jaar was Maynard in dienst van amateurclub Alphense Boys. 

Volgens getuigen zouden twee mannen op een scooter Maynard onder vuur hebben genomen. Hij week volgens De Telegraaf met zijn auto uit naar een brandweerkazerne en reed daar tegen de gevel aan. Reanimatie mocht niet meer baten voor Maynard. Hij overleed ter plekke. 

Volgens de politie heeft de moord op Maynard vooralsnog niets te maken met de liquidatie van advocaat Derk Wiersum. Hij werd woensdagochtend in Buitenveldert doodgeschoten in zijn auto.