Club Brugge vergeet zichzelf te belonen tegen Galatasaray in de Champions League

Club Brugge vergeet zichzelf te belonen tegen Galatasaray in de Champions League

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 20:43wo 18-09-2019 om 20:43

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 20:57wo 18-09-2019 om 20:57

Club Brugge is aan de Champions League begonnen met een gelijkspel. Tegen Galatasaray speelde het meer dan behoorlijk, maar uiteindelijk bleef het in Jan Breydelstadion 0-0.

Met PSG en Real Madrid nog in de groep wist Club Brugge dat het om Europees te overwinteren eigenlijk thuis moest winnen van Galatasaray. Blauw-Zwart nam daarom ook meteen ook intiatief en claimde in de beginfase al een strafschop. Luyindama (ex-Standard) maakte volgens de scheidsrechter evenwel geen hands.

Het balbezit in de eerste helft was voor de bezoekers, maar die deden daar weinig of niks mee. Galatasaray tikte vooral achterin de bal rond. Falcao werd niet gevonden. Uiteindelijk konden de Turken in de eerste helft maar één keer echt dreigen. Na een verloren kopduel van Mitrovic – die de voorkeur kreeg op Mechele – liet Mata zich aftroeven door Babel. De Nederlanders had de 0-1 aan de voet, maar om Mignolet te verslaan moet je tegenwoordig van goede huizen komen.

Club Brugge kreeg in het eerste bedrijf geen enkele bal tussen de palen, maar kansen kreeg het wel. Dennis en Mitrovic lieten kopkansen liggen. Terwijl Ricca ook nog eens twee mogelijkheden onbenut liet. Eerst raakte hij enkel lucht na een goede voorzet van Dennis. Enkele minuten later had de linksachter dat zijn volgende poging op de land belandde.

Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld. Opnieuw waren de beste kansen voor Club Brugge. Muslera moest nu wel twee keer ingrijpen. Zijn redding bij de kopbal van Okereke na een corner was cruciaal voor de Turken. Clement gooide nog Openda en Diagne voor de leeuwen, maar ook zij konden het verschil niet maken. Zo begint Club Brugge met een punt aan de Champions League. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kansen genoeg, maar Club Brugge bijt de tanden stuk op Galatasaray. Het bleef een scoreloos gelijkspel. #ClubBrugge #Galatasaray #BRUGAL #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws