Red Bull Arena helemaal uitverkocht voor Genk, onder meer dankzij 50 (!) scouts

Red Bull Arena helemaal uitverkocht voor Genk, onder meer dankzij 50 (!) scouts

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 09:20di 17-09-2019 om 09:20

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 10:00di 17-09-2019 om 10:00

Dinsdagavond krijgen de supporters van KRC Genk voor het eerst in acht jaar nog eens voetbal in de Champions League op het menu. De verplaatsing naar RB Salzburg wordt meteen een belangrijke waardemeter voor de rest van de Europese ambities. Er zal alvast geen plekje meer vrij zijn in de Red Bull Arena.

Het Laatste Nieuws meldt immers dat het stadion van Salzburg tot aan de nok uitverkocht is. Net geen 30.000 supporters zullen de wedstrijd vanop de eerste rij beleven. Tussen al dat volk zullen ook heel wat scouts van andere clubs hun opwachting maken. In totaal gaat het om maar liefst een vijftigtal personen.

Nooit eerder zakten zoveel scouts naar Salzburg af. Er komt dan ook een flinke dosis jong talent aan de aftrap. Bij de thuisploeg springen voornamelijk spits Erving Haland en Hongaar Dominik Szoboszlai in het oog. Bij Genk kunnen Sander Berge, Joakim Maehle en Ally Samatta dan weer laten zien wat ze waard zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Maakt Genk kans tegen Salzburg?

(512 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws