Louwagie ziet troef bij Anderlecht: Bij Club horen ze dit misschien niet graag

Louwagie ziet troef bij Anderlecht: "Bij Club horen ze dit misschien niet graag"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 10:10zo 15-09-2019 om 10:10

Michel Louwagie is manager bij KAA Gent, maar is nooit te beroerd om zijn visie te geven over andere Belgische clubs. Zo kijkt hij deels met bewondering naar het project rond Vincent Kompany bij RSC Anderlecht.

"Er zijn bij élke topclub die een paar matchen verliest twijfels over de coach. Op uitzondering dan bij Anderlecht. Ik vind trouwens nog steeds dat we de radicale keuze van Anderlecht voor de jeugd een kans moeten blijven. Wij zouden dat niet doen, maar dan omdat Gent niet over de beste jeugd van het land beschikt", vertelt Louwagie bij De Zondag.

"Bij Club Brugge horen ze dit misschien niet graag, maar door zijn centrale ligging heeft Anderlecht een gigantische zuigkracht. Over de duobaan van Kompany wil ik me niet uitspreken, maar finaal staat of valt het project daarmee niet, denk ik", besluit Louwagie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws