OFFICIEEL: Messoudi stopt als prof, maar vindt nieuwe club

OFFICIEEL: Messoudi stopt als prof, maar vindt nieuwe club

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 19:20di 10-09-2019 om 19:20

Mo Messoudi heeft besloten om te stoppen met profvoetbal. De aanvallende middenvelder gaat aan de slag bij Lyra-Lierse, dat uitkomt in de derde amateurklasse.

Dat bevestigde de 35-jarige Messoudi tegenover Sporza. "De club hunkert naar een promotie en daar wil ik graag aan meewerken", aldus Messoudi. "Ik ken de club via Eric Van Meir en ben bevriend met meerdere spelers", zegt Messoudi.

"Ik wou absoluut nog minstens een jaar verder voetballen en vooral het spelplezier terugvinden bij een club met een echte voetbalsfeer en een gezonde sportieve ambitie. Ik ben op de ideale leeftijd gekomen om deze keuze te kunnen maken. Het past ook perfect binnen mijn toekomstplannen."

Beerschot
Bij Beerschot liep het verhaal deze zomer af. "Beerschot heeft altijd duidelijk gezegd dat mijn contract enkel verlengd zou worden bij promotie. Het is wel mooi dat ik mijn profcarrière kon afsluiten bij Beerschot. Op dat vlak was de cirkel wel rond", zegt Messoudi.

"Het is jammer genoeg niet gelukt om met Beerschot weer in 1A te voetballen. Maar ik ben intussen 35 en ik ben 17 jaar prof geweest. Op een bepaald moment moet je afscheid nemen en dat moment is nu gekomen", aldus Messoudi. De ex-prof blijft nog analist en is bezig aan een trainersopleiding.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws