Beerschot slikt opnieuw een nederlaag: Spelers moeten de knop omdraaien

Beerschot slikt opnieuw een nederlaag: "Spelers moeten de knop omdraaien"

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 16:15zo 08-09-2019 om 16:15

Beerschot heeft zaterdagavond met 2-0 verloren van Westerlo. Stijn Vreven krijgt zijn ploeg voorlopig nog niet op de rails. Hij was duidelijk niet tevreden met de prestatie van Beerschot.

"Ons eerste kwartier was goed, met een hele grote kans voor Fessou Placca", vertelt hij nochtans op de officiële website. "Komt daarbij nog eens die afgekeurde goal. Volgens de scheids mogen de spelers niet in de kleine backlijn staan bij een hoekschop. Dat is nieuw voor mij. Het spreekt voor zich dat we een andere wedstrijd krijgen als het daar 0-1 wordt."

Westerlo pakte de wedstrijd echter in handen. "Vanaf de 1-0 had Westerlo de bovenhand. Zij speelden met meer grinta en dynamiek. Ze hebben een oerdegelijk team dat het met die teamspirit iedereen kan moeilijk maken. De spelers zullen snel de knop moeten omdraaien, willen we nog meedoen voor de prijzen."

"Er zijn er te veel die nog niet beseffen wat het betekent om in 1B te voetballen. Het is meer dan af en toe mooi voetbal willen brengen en technisch verzorgd spelen. Ze moeten een groter overwinnaarshart hebben en meer met het mes tussen de tanden spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws