Carrasco aasde op vertrek bij Dalian Yifang: Wou dichter bij familie zijn

Carrasco aasde op vertrek bij Dalian Yifang: "Wou dichter bij familie zijn"

Gepubliceerd: donderdag 5 september 2019 om 15:01do 05-09-2019 om 15:01

Yannick Carrasco blijft dan toch nog in China voetballen. De flankaanvaller werd gelinkt aan verschillende Europese topclubs, maar tot een akkoord kwam het niet. De Chinese Dalian Yifang wilde Carrasco niet zomaar laten gaan.

Onze landgenoot Carrasco zal dus nog enkele maanden in China voetballen. "Dalian Yifang verlaten tijdens de laatste mercato was een goede optie. Ik heb niets tegen de Chinese competitie, maar ik wou dichter bij mijn familie zijn en opnieuw in een grote Europese competitie spelen", is Carrasco duidelijk tegenover RTBF.

Interesse was er ook genoeg. "Bepaalde clubs waren ook geïnteresseerd en er is ook onderhandeld, maar het was moeilijk om China te verlaten", zegt de flankaanvaller.

De hoop op een vertrek dit seizoen heeft hij nog niet opgegeven. "De voorzitter wou me niet laten vertrekken. Ik ben de belangrijkste speler van de ploeg en ze hadden me nodig. Ik focus me nu op het einde van het seizoen en dan zien we wel in januari... Als ik in die periode zou kunnen vertrekken, moet ik klaar zijn", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws