Verschueren senior steunt zijn zoon: 'Doe zo voort, want eerlijk duurt het langst'

Verschueren senior steunt zijn zoon: 'Doe zo voort, want eerlijk duurt het langst'

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 07:00wo 04-09-2019 om 07:00

Laatste update: woensdag 4 september 2019 om 18:00wo 04-09-2019 om 18:00

Mbaye Diagne leek op weg naar RSC Anderlecht, maar ging uiteindelijk naar Club Brugge. Tegenover Het Belang van Limburg laat Michael Verschueren zich uit over de situatie.

Anderlecht was naarstig op zoek naar een nieuwe aanvaller en had Diagne officieus al binnen. “Anderlecht had een akkoord met Galatasaray. De contracten waren zondag naar Istanbul gestuurd, zijn hotelkamer was hier geboekt en we gingen hem oppikken in Brussel-Zuid.”

“Als Diagne onze teammanager dan voorbijloopt met een jas over zijn hoofd om naar Brugge te gaan en al onze telefoontjes onbeantwoord blijven...Tja. Ik zou nooit doen wat Club Brugge deed. Maar misschien wist Club niet dat Anderlecht een officieus akkoord had over Diagne”, aldus Verschueren.

Ontgoocheld
Verschueren is zwaar ontgoocheld in Brugge. "Het zij zo. We werken hier niet voor niets met codenamen. Het is duidelijk beter als onze targets niet uitlekken. Als onze deal met Kompany vooraf in de media was opgedoken, had Bart Verhaeghe Vincent wellicht ook wel eens gebeld."

Update 17.53: Michel Verschueren - vader van - alsook voormalig manager van Anderlecht, vindt dat zijn zoon Michael uitstekend heeft gehandeld in de kwestie-Diagne. Ook voor zijn reactie in de pers krijgt hij een duim omhoog van zijn vader. 'Je hebt groot gelijk lieve zoon en uw reactie is zeer positief op die kidnapping-operatie van............ Doe zo voort Michael, want eerlijk duurt het langst', schrijft senior op Twitter.

Poll

Heeft Verschueren hier gelijk?

(1120 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws