Wedstrijd in Nederland stilgelegd na bierdouche voor ex-Genkenaar Jordy Croux

01-09-2019 19:22 Laatste update: 19:23
4

De derby in de Nederlandse twee klasse tussen MVV en Roda JC is zondag in de 41e minuut even stilgelegd. Fans van de ploeg uit Maastricht gooiden namelijk met drank en andere objecten naar ex-Genkenaar Jordy Croux.

Scheidsrechter Christiaan Bax besloot meteen om de wedstrijd tijdelijk stop te zetten. Er stond op dat moment 0-0 op het scorebord. Na een pauze van vijf minuten werd de wedstrijd hervat. MVV won uiteindelijk de wedstrijd na een doelpunt van Serhat Kot.

Croux, die zijn jeugdopleiding genoot bij KRC Genk, is een nieuweling dit seizoen bij Roda JC. Hij werd weggeplukt bij Willem II. Vorig seizoen werd de 25-jarige Belg nog uitgeleend aan MVV. In het seizoen 2015/2016 was hij ook al een seizoen aan de slag bij MVV.