'Royal Antwerp FC heeft weer beet bij Genk: huur mét aankoopoptie'

'Royal Antwerp FC heeft weer beet bij Genk: huur mét aankoopoptie'

01-09-2019 08:16 Laatste update: 17:27
11

Antwerp FC wil in de laatste dagen van de transferperiode nog flink uitpakken. Het trok Kevin Mirallas aan en ook Steven Defour is op komst. Daarnaast wil het nog shoppen bij KRC Genk.

Eerder raakte al bekend dat Manuel Benson goed op weg is naar Antwerp. Hij is niet de enige die The Great Old wil weghalen bij Genk. Zo meldt Gazet van Antwerpen dat ook Zinho Gano in beeld is bij de Antwerpenaren.

De 25-jarige spits mag vertrekken bij de Limburgers, waar hij geen plaats meer heeft. Gano kreeg dit seizoen al geen speelminuten meer en zag die kans nog meer slinken door de komst van Paul Onuachu.

Verschillende eersteklassers, waaronder Moeskroen, Kortrijk en Cercle Brugge, werden ook gelinkt aan Gano. Hij leek aanvankelijk een transfer richting het buitenland te verkiezen, maar Antwerp zou hem kunnen overtuigen toch in België te blijven.

Update 17u24: Antwerp gaat voor het sluiten van de deadline een hattrick realiseren. Steven Defour en Manuel Benson zijn hard op weg richting The Great Old en ook Zinho Gano is op komst. Het Laatste Nieuws weet te melden dat de Genk-spits maandag zijn medische testen en wordt gehuurd mét aankoopoptie.