OFFICIEEL: Royal Antwerp FC gaat gratis aan de haal met Mirallas

OFFICIEEL: Royal Antwerp FC gaat gratis aan de haal met Mirallas

Gepubliceerd: vrijdag 30 augustus 2019 om 17:50vr 30-08-2019 om 17:50

Laatste update: vrijdag 30 augustus 2019 om 17:59vr 30-08-2019 om 17:59

Een dag na de zure uitschakeling tegen AZ hebben de fans van Royal Antwerp FC positief nieuws gekregen: Kevin Mirallas is nu officieel speler van The Great Old.

Mirallas zat donderdagavond op de tribunes in Brussel, waar hij zag hoe zijn nieuwe ploegmaats tijdens de verlengingen met negen man het hoofd moesten buigen voor AZ: 1-4. Met zijn aanwezigheid werd duidelijk dat het een kwestie van tijd was voor Mirallas zou worden aangekondigd als nieuwste aanwinst. Om 17u40 was het dan een feit.

Antwerp laat weten dat Mirallas een contract voor één seizoen heeft getekend. De 60-voudig international komt gratis over van Everton, nadat hij volledig op een zijspoor zat bij de Engelsen. De 31-jarige Mirallas was liefst zeven jaar verbonden aan Everton, nadat hij in 2012 overkwam van het Griekse Olympiakos Piraeus. In die periode kwam Mirallas tot liefst 186 optredens en 38 doelpunten.

Gezien zijn trouwe dienst staat Everton via een video met de nodige hoogtepunten uitgebreid stil bij het vertrek van Mirallas.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws