De buit is nog niet binnen volgens Deli: We hebben een klein stukje afgelegd

De buit is nog niet binnen volgens Deli: "We hebben een klein stukje afgelegd"

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 22:42di 27-08-2019 om 22:42

Simon Deli is in geen tijd uitgegroeid tot een sterkhouder in de defensie bij Club Brugge. De Ivoriaan is helemaal verlost van de enkeblessure die hij opliep in Kiev en is klaar voor de terugwedstrijd in de Play-Offs van de Champions League tegen LASK Linz.

"Die is volledig voorbij. Ik ben dus helemaal fit. Het weekend zonder wedstrijd hebben we ook goed verteerd. Samen met de staf hebben we ons zo nog beter kunnen voorbereiden", vertelde Deli volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie. 

Volgens de verdediger is de buit zeker nog niet binnen. "We hebben een klein stukje afgelegd, maar het moeilijkste komt morgen. We gaan alles doen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden. Ik ben ervan overtuigd dat we 200 procent klaar zijn."

Deli was vorige week één van de uitblinkers op het veld van Linz. "Of Linz mijn beste match was? Ach neen, voor mij zijn alle wedstrijden hetzelfde. Ik ben ook niet de belangrijkste man achterin. Volgens mij is dat overdreven. Alle verdedigers zijn belangrijk. 

"Het is een mooi doel geweest om Champions League te spelen, daarom ben ik hier. Nu hebben we een goede kans om dat ook te realiseren", besloot de Ivoriaan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws