Hollerbach praat over de toekomst van Butez na de overwinning tegen Eupen

Hollerbach praat over de toekomst van Butez na de overwinning tegen Eupen

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 23:51zo 25-08-2019 om 23:51

Royal Excelsior Moeskroen is voorlopig de revelatie van het competitiebegin. De ploeg van Bernd Hollerbach staat met tien op vijftien op een gedeelde tweede plaats in de Jupiler Pro League.

Moeskroen won zaterdag makkelijk op eigen veld van KAS Eupen met 2-0. "De eerste helft hebben we goed gespeeld en veel kansen gecrëeerd. Na de 1-0 hebben we niet meer veel gedaan en Eupen te veel laten komen. Het was van beide ploegen te hectisch", vertelde Hollerbach na de match volgens Sporza.

De coach van Moeskroen blijft echter realistisch. "Dat we nu tweede staan in de stand? Dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit. We hebben veel spelers verloren in de zomer en moeten opnieuw bouwen. We moeten vooral zo snel mogelijk voldoende punten verzamelen zodat we niet in het degradatieverhaal verzeilen."

Moeskroen heeft veel spelers verloren afgelopen zomer, maar Jean Butez staat wel nog steeds onder de lat op Le Canonnier. De doelman zal hoogstwaarschijnlijk toch blijven. "Er kan ook nog veel gebeuren op de transfermarkt, maar van doelman Butez ben ik zeker dat hij blijft", besloot Hollerbach.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws