Real Madrid ontvangt Valladolid, maar Hazard kan nieuwe ploeg alweer niet helpen

Real Madrid ontvangt Valladolid, maar Hazard kan nieuwe ploeg alweer niet helpen

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 13:17za 24-08-2019 om 13:17

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 13:28za 24-08-2019 om 13:28

Op speeldag twee van de Primera Division ontvangt Real Madrid het bescheiden Real Valladolid. De fans die hoopten om Eden Hazard zijn officiële debuut te zien maken, komen zoals verwacht bedrogen uit. Van de Rode Duivel ontbreekt elk spoor in de wedstrijdselectie.

Zinedine Zidane noteerde negentien namen voor het eerste thuisduel van Real dit seizoen, maar Hazard is daar dus niet bij. De topaankoop liep in de voorbereiding een blessure op en is daar nog steeds niet van hersteld. In eerste instantie waren de vooruitzichten behoorlijk negatief, al werden die nadien bijgesteld. Normaal gezien zou Hazard op de volgende speeldag wél van de partij kunnen zijn.

Voorlopig hebben de Real-fans dus nog wat geduld nodig om hun nieuwe ster aan het werk te zien. Op de openingsspeeldag van de competitie speelde zijn afwezigheid De Koninklijke weinig parten. Op bezoek bij Celta Vigo won Real met 1-3. Aangezien Luka Modric daar tegen een rode kaart aanliep, zit hij dit weekend een schorsingsdag uit.

Thibaut Courtois is vanzelfsprekend wel van de partij in de selectie van Zidane. Op speeldag één kreeg de Rode Duivel het vertrouwen en dat beschaamde hij niet. Keylor Navas blijft daardoor doublure.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws