Vertrekt Martinez na het EK bij de Rode Duivels? Er was nog geen gesprek

Vertrekt Martinez na het EK bij de Rode Duivels? "Er was nog geen gesprek"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:15za 24-08-2019 om 12:15

Onder Roberto Martinez beleefden de Rode Duivels al bijzonder mooie tijden. Het contract van de bondscoach loopt na het EK af. Mehdi Bayat, bondsvoorzitter bij de KBVB, sluit niet uit dat de Spanjaard daarna vertrekt.

"Roberto neemt veel verantwoordelijkheid op zich. Maar als hij vertrekt, zal het niet meer als een kaartenhuisje ineenstuiken", zegt Bayat in Het Nieuwsblad.

"Er staat een stevige structuur nu. Ik heb er vorig jaar heel hard op gedrukt om zijn contract al vóór het WK te verlengen tot 2020. Ik denk niet dat het zin heeft om het contract al te verlengen voor het EK van volgend jaar. Tenzij dat de wens is van beide partijen. Maar dat gesprek was er nog niet", klinkt het.

De voorbije maanden werd Martinez meermaals gelinkt aan verschillende clubs. Toonden zij ook interesse? "Natuurlijk. Maar hij is een gentleman, die de clubs altijd doorverwees naar Bart Verhaeghe en mij. Hij ligt onder contract. We zullen zien waar hij zin in heeft. En het resultaat op het EK zal wellicht ook een invloed hebben. On verra", besluit Bayat.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Rode Duivels

Poll

Moeten de Rode Duivels langer door met Martinez?

Ja
78%
Nee
22%
(285 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws