UPDATE: Schade lijkt mee te vallen: 'Kompany staat enkele weken aan de kant'

UPDATE: Schade lijkt mee te vallen: 'Kompany staat enkele weken aan de kant'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 23:22vr 23-08-2019 om 23:22

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 14:12za 24-08-2019 om 14:12

Het noodlot sloeg vrijdagavond helemaal toe bij RSC Anderlecht. Na iets meer dan een uur voetballen moest Vincent Kompany naar de kant. De ervaren verdediger liep een blessure aan de hamstrings op. Paars-wit lijkt het een tijdje zonder Kompany te moeten doen.

Er staat de komende weken een belangrijke periode voor Anderlecht te wachten. Dat zal mogelijk zonder Kompany gebeuren. "Het is nog te vroeg om te zeggen wat de ernst van de blessure van Kompany is. Hij zal misschien één of twee matchen moeten missen, maar dat is nu nog te vroeg. We zullen het oordeel van de dokter moeten afwachten", gaf Davies aan bij La Dernière Heure.

De topper tegen Standard komt meer dan waarschijnlijk te vroeg voor Kompany. Ook de interlands met de Rode Duivels en zijn jubileumwedstrijd bij Man City op 11 september dreigt in het water te vallen. Het is nog maar de vraag of hij ook fit geraakt voor de wedstrijden tegen Antwerp (15 september) en Club Brugge (21 september).

Update 24/8, 14.00: Bij VTM Nieuws heeft men meer nieuws over de blessure van Kompany. Al bij al lijkt de schade mee te vallen. 'Het zou eerder gaan om een verrekking dan een scheur. Het lijkt mee te vallen. Kompany zou enkele weken out zijn. Al komt de blessure ongelegen met de belangrijke wedstrijden van komende maand op de agenda', klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Anderlecht Kompany nodig?

(1090 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws