Sfeergroep van Genk doet niet mee aan initiatief van eigen club en sponsor

Sfeergroep van Genk doet niet mee aan initiatief van eigen club en sponsor

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 23:31do 22-08-2019 om 23:31

In het voetbal worden tegenwoordig steeds vaker sponsors betrokken in het hele gebeuren. Daar zijn voor- en tegenstanders van. Bij KRC Genk is één sfeergroep een duidelijke tegenstander in het hele gebeuren.

KRC Genk kondigde deze week aan dat er voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht een speciale sfeeractie gepland staat. Zo deelt wedstrijdsponsor blauwe Beobank kaartjes met zelfklevende folie uit om op je smartphone te plakken. Sfeergroep Tribune Zuid is tegen die actie.

'Het moderne voetbal palmt meer en meer onze stadions in en vandaag stellen we vast dat onze Trots zich hier ook (weer) aan bezondigt', klinkt het in een mededeling. Het vraagt de supporters dan ook om niet deel te nemen aan de actie.

'We zien meerdere shirts in Tribune Zuid met de tekst: A.M.F oftewel Against Modern Football. Laat dit dan ook zien komende vrijdag! We roepen op om in heel Tribune Zuid die gsm te laten zitten waar die gedurende HEEL de wedstrijd hoort te zitten, in uw broekzak, jas, … ', aldus de sfeergroep.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws